Inloggen

Over lArcade

Over lArcade

LArcade administraties-belastingen behoort al jaren tot de grootste administratiekantoren van Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk (HAL gebied) een positie die wij behaald hebben door goed naar onze klanten te luisteren, Duidelijk in Cijfers te zijn en daar onze dienstverlening op af te stemmen.
Doordat wij een groot administratie kantoor zijn met bijna 30 jaar ervaring, hebben wij veel kennis van verschillende branches, en zijn breed georiënteerd. Begeleiden bij bedrijfsovernames en financieringsaanvragen behoren ook tot onze activiteiten. Wij zijn direct en persoonlijk betrokken bij onze klanten.

Graag wisselen wij onze kennis uit met de ondernemers, zijn betrokken bij de bedrijfsvoering. Wij hebben goede relaties met de banken en daar ook snelle en directe lijnen.

Ons kantoor is gevestigd aan de J. Duikerweg 2 in Heerhugowaard op bedrijventerrein Beveland. Gemakkelijk te bereiken en met voldoende parkeergelegenheid voor en achter het pand.

Voor onze klanten is het zeer belangrijk dat de administratieve rompslomp beperkt blijft en dat alle zorgen met betrekking tot fiscale wet- en regelgeving uit handen genomen wordt en dat is tevens één van onze doelstellingen.

Voor ons bestaat de samenwerking met onze klanten uit een uitwisseling van administratieve gegevens maar nog veel belangrijker het bespreken en adviseren van alle mogelijk- en onmogelijkheden op fiscaal en financieel gebied.

Het enthousiasme die wij ontmoeten bij onze klanten werkt aanstekelijk en draagt er toe bij dat wij altijd met plezier samenwerken, de basis voor een langdurige relatie.

Bij start en/of uitbreiding begeleiden en adviseren wij uw onderneming en fungeren daarbij als onafhankelijk klankbord.

Bij ons kantoor werken wij met Unit4 online software pakketten voor financiële administratie. Voor het verwerken van salaris gebruiken we de software van Loket.nl. Onze klanten kunnen zoveel mogelijk zelf doen, het restant verzorgd ons kantoor.
Onze rapportage software kan de gegevens verwerken van alle grote administratieve pakketten zodat dit geen belemmering is voor een sterke samenwerking.

Blom & Partners Registeraccountants is ook in ons pand gevestigd, welke wij inschakelen bij bv pensioenberekeningen in eigen beheer, accountantsverklaringen en ook als klankbord.

Het lidmaatschap van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) geeft ons de mogelijkheid onze kennis op niveau te houden en uit te breiden, de NOAB staat voor een sterke groep ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, dit past geheel in onze strategie.
De NOAB adviesgroep stelt ons in staat om op gebied van fiscaal , juridische problemen snel advies in te winnen.

Bel voor een afspraak of kom gewoon even langs voor een vrijblijvend kennismaking.

Bezoek onze website regelmatig voor het laatste fiscale of economische nieuws!

© lArcade 2024