Inloggen

Voor MKB

Voor MKB

Van ondernemer tot ondernemer

Ondernemen draait om het benutten van kansen, dat is waar u het liefst de hele dag mee bezig bent. Dit geldt natuurlijk ook voor ons als administratiekantoor. Met de kansen die wij zien nemen we u zorg uit handen. Salarisadministratie, loonbelasting, aangifte inkomstenbelasting en bijvoorbeeld het regelen van subsidies.

Wist u bijvoorbeeld dat er in Nederland ruim 1300 subsidie-regelingen zijn? De kans is groot dat u momenteel voordeel laat liggen. Met onze kennis van zaken zoeken wij uit welke mogelijkheden er zijn zodat u optimaal kunt profiteren.

Als klant van lArcade zit u altijd met een ondernemer aan tafel en wordt u daarnaast geholpen door een vaste, goed geïnformeerde contactpersoon. Korte lijnen, soepele communicatie en altijd de juiste informatie paraat.

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met het voeren van financiële administratie en salarisadministraties, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van alle mogelijke fiscale aangiften. Ook adviseren wij u op het gebied van o.a. overname, wijziging bedrijfsstructuur, bedrijfsopvolging, financiering, estateplanning.

Administraties kunnen bij ons op kantoor in Heerhugowaard verwerkt worden maar ook kunnen klanten via de online software zelf een groot deel van de werkzaamheden uitvoeren. Afhankelijk van de tijd die beschikbaar is en het aanwezige kennisniveau kan een exacte afstemming gemaakt worden van de taakverdeling. Recente ontwikkelingen zoals digitaal importeren van bankgegevens wordt door ons toegejuicht en uiteraard ook zoveel mogelijk toegepast om efficiënter te kunnen werken.

Bel voor een afspraak of kom gewoon even langs voor een vrijblijvend kennismaking.

© lArcade 2024